Agencija za posredovanje pri prodaji i kupnji nekretnina

Osluškivanje potreba naših sugrađana i nastajanje problema pri realizaciji traženja ili prodaje nekretnina potaknuli su nas da otvorimo prvu agenciju za nekretnine u našem gradu.
Kako znamo da kupovina stana ,kuće ili prostora zahtijeva mnogo vremena i papirologije stvarajući dodatni stres odlučili smo biti Vaš put i sigurnost koji će olakšati realizaciju Vašeg životnog ili poslovnog prostora.
Diskretnost, profesionalan pristup, razumijevanje želja klijenta i odgovornost su naša osnovna pravila poslovanja i ono po čemu ćemo se truditi biti prepoznatljivi u svijetu nekretnina.
Agencija je usmjerena na pružanje najkvalitetnijih i najpersonaliziranijih usluga kupnje i prodaje nekretnina svojim klijentima. Stojimo Vam na raspolaganju da zajedno riješimo sve dileme i odgovorimo na sva pitanja koja su nezaobilazna u trenutku značajnih odluka kao što su prodaja ili kupovina nekretnine.
Sa sigurnošću nam povjerite Vašu nekretninu a naši će Vas agenti posjetiti na lokaciji, stručno fotografirati predmetnu nekretninu, provjeriti svu dokumentaciju, informirati o tržišnim  uvjetima te napraviti posebnu prezentaciju za našu web stranicu kao i za druge kanale oglašavanja.
 
Lemond neretnine d.o.o agencijom bilo kao kupac ili prodavatelj dobivate kompletnu profesionalnu uslugu od prvog kontakta do zaključenja transakcije.
Posjetite nas , pogledajte našu ponudu stanova, zemljišta i poslovni prostora ,posavjetujete se sa našim agentima i riješiti svoj problem već danas.


Obratite nam se s povjerenjem!

OSNOVNI PODACI
LEMOND NEKRETNINE
Ulica Gojka Šuška bb Čapljina
Bosna i Hercegovina
ID BROJ: 4227850280001